Administratiekantoor HM

De Vereniging van Eigenaren

Van hobbyist tot ervaringsdeskundige is de sleutel van ons succes. Een cursus volgen is onmogelijk omdat er geen Vereniging van Eigenaren gelijk is. Er zijn wel handleidingen maar er staat nergens beschreven wat de beste oplossing is in het belang van uw Vereniging van Eigenaren. Wij bieden echter wel oplossingen die bijdragen aan een goed functionerend geheel. Wij zijn niet voor niets specialisten!

Er zijn talloze vragen die ons dagelijks worden gesteld. Het gesprek wordt pas beƫindigd als het antwoord u volledig duidelijk is. Als wij uw vraag niet kunnen beantwoorden dan kan niemand dat. Wij zorgen voor een dusdanige uitleg en onderbouwing dat u niet verder hoeft te zoeken. Ook op het juridische vlak is ons geen vraag teveel. Onze kennis werkt in uw voordeel en is derhalve ook nog eens kostenbesparend voor uw Vereniging van Eigenaren.

De kwaliteit die wij leveren is nog nooit ten koste gegaan van de beloning. Wij doen niet mee aan de graaicultuur en rekenen eerlijke prijzen. Het gaat immers om uw portemonnee en de daarbij behorende ledenbijdrage. De Vereniging van Eigenaren moet verantwoord worden uitgedragen en is geen spaarvereniging.

Om onze woorden kracht bij te zetten bent u altijd welkom bij Administratiekantoor HM. Ook komen wij graag naar u toe om eens van gedachten te wisselen. Vaak komt het tot verassende anekdotes waarbij we de humor wel moeten blijven inzien. Problemen zijn er namelijk niet maar ontstaan door onwetend- en onduidelijkheid. Wij zorgen voor duidelijkheid binnen uw Vereniging van Eigenaren.

Administratiekantoor HM is gespecialiseerd in het administreren en beheren van de Vereniging van Eigenaren. Door een schat aan kennis en ervaringen weten wij als geen ander wat er speelt binnen de Vereniging van Eigenaren. Wij zijn specialisten op elk onderdeel binnen de Vereniging van Eigenaren. Wij durven dit te vermelden door aantoonbare resultaten en diverse referenties.

Wij zijn oprecht betrokken bij uw Vereniging van Eigenaren. Met inachtneming van de akte van splitsing, het modelreglement en een eventueel huishoudelijk reglement pakken wij alle voorkomende zaken met het grootste plezier aan. Wij denken in eerste instantie niet in cijfers maar aan het menselijke aspect. Wij voeren bijna dagelijks overleg om eventuele calamiteiten te voorkomen.

Wij voorzien de Vereniging van Eigenaren van een gedegen advies. Uw wensen en belangen staan centraal binnen de Vereniging van Eigenaren. Wij denken mee, komen met voorstellen en dragen oplossingen aan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!